TRABZON AHİ EVREN GÖĞÜS KALP VE DAMAR CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Güncelleme Tarihi: 27/06/2018

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Koray DEMİRCİ

• 1980 yılında  Trabzon`un Vakfıkebir ilçesinde doğdu.
  • 2004 yılında Muğla Üniversitesi Muğla Sağlık Yüksekokulu`nu tamamladı.
  • Yüksek lisans 2012 Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıp Bilişimi Ana Bilim Dalında  devam Ediyor
  • 2002 yılında Muğla Yatağan Devlet Hastanesi Acil Servis Sağlık Memurluğunda görev yaptı.
  • 2005 Trabzon Numune Hastanesi Eczane Birimi
  • 2008 Trabzon Numune Hastanesi eczane, sarf ve tıbbi malzeme depodan sorumlu Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi
  • 2011 Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem ve Genel Depolardan sorumlu Müdür Yardımcısı
  • 2012 - 2013   Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi (K.E.A.H.) Yeni Bina Kurulumundan Sorumlu – Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin Kapatılıp K.E.A.H. devrinden sorumlu Müdür Yardımcısı
  • 2013 Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü
  • 2015 - 2017 Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü
  • 2017 Trabzon Fatih Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü
  • 05.12.2017 tarihi itibari ile Kurumumuz Trabzon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaya başlamıştır.

Kurs ve Sertifikalar

• TSK. Jandarma Genel Komutanlığı`nın "Aile Planlaması Eğitimi " (Ankara 2005)
  • Trakya Üniversitesi " Ulusal Hemşirelik Kongresi " (Edirne 2004)
  • Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Kamu Mali Yönetimi Ve Taşınır Mal İşlemleri Eğitimi (2007-2009-2010)